Hjem > Informasjon > Silsetrenna 2015

Silsetrenna 2015

Dato for årets Silsetrenna er klar: årets renn blir Laurdag 28.februar Då er det igjen klart for ein flott skidag for barn og voksne, mosjonistar og topptrente, med base på Silsethytta. Fjallraven Kanken Big Det blir open hytte og kiosk. Goedkoop Adidas Y-3

Silsetrenna 2013

Silsetrenna 2013

For dei aller sprekaste startar dagen med konkurranse i skibestigning. Her blir det konkurrert i å bestige eit fjell tre gong, for deretter og kjøre førstemann i mål ved Silsethytta. Air Max 2016 Goedkoop Her ligg det an til ei total stigning på 1200-1500 høgdemeter. For mosjonistar er det ein runde. Goedkoop Nike Schoenen 2017 Samtidig er det leik og moro for barn ved Silsethytta. Det heile blir avslutta med fjelltelemarkrenn frå toppen av Indergardsnebba og målgang ved Silsethytta. Batnfjord idrettslag er arrangør og legg opp til ein uhøgtidleg konkurranse, og oppfordrar flest mogleg, uansett nivå, om å delta. nike air max 1 homme Publikum er også sjølsagt også velkommen til å tilbringe dagen på fjellet! Program laurdag 28.februar (OBS! det kan bli små endringar): 11:00 Skibestigning, start og mål ved Silsethytta. nike air max 2017 goedkoop 11:00 – 13:00 Barneskirenn (leik og moro) ved Silsethytta 13:30 Fjelltelemark 10-15 år, start i skogen og mål ved Silsethytta 14:00 Fjelltelemark, start Indergårdsnebba og mål ved Silsethytta.

Categories: Informasjon Tags:
Kommentarer er stengt