Hjem > Informasjon > Silsetrenna 2016

Silsetrenna 2016

Velkommen til Silsetrenna laurdag 5. mars Det blir som vanleg base på Silsethytta, med åpen hytte og kiosk. IMG_2980v2_1600 For dei aller sprekaste startar dagen med konkurranse i randonee. Denne konkuransen er i år ein del av Randoneecup . Her blir det konkurrert i å bestige eit fjell tre gong, for deretter og kjøre førstemann i mål ved Silsethytta. Her ligg det an til ei total stigning på 1200-1500 høgdemeter. Chaussure Adidas For mosjonistar er det ein runde. Samtidig er det leik og moro for barn ved Silsethytta. Det heile blir avslutta med fjelltelemarkrenn frå toppen av Indergardsnebba og målgang ved Silsethytta. cheap adidas uk Batnfjord idrettslag er arrangør. Publikum er sjølvsagt også velkommen til å tilbringe dagen på fjellet! Program laurdag 5. Adidas NMD Runner Italia mars (OBS! det kan bli små endringar): 11:00 Randonee, start og mål ved Silsethytta. chaussures asics pas cher 11:00 – 13:00 Barneskirenn (leik og moro) ved Silsethytta 13:30 Fjelltelemark 10-15 år, start i skogen og mål ved Silsethytta 14:00 Fjelltelemark, start Indergårdsnebba og mål ved Silsethytta. Chaussures Asics Femme 19:00: Afterski på Hjorten. Pizzabuffet og pubkveld Du kan parkere bilen på Silset (kr 30,-) og da er det ein liten time å gå opp Silsethytta for småe fota.

Categories: Informasjon Tags:
Kommentarer er stengt