Hjem > Informasjon > Velkommen til Silsetrenna 11. mars

Velkommen til Silsetrenna 11. mars

Batnfjord Idrettslag inviterer til Silsetrenna lørdag 11.mars. Randonee, fjelltelemark og barneskirenn. Skidag for barn og voksne, mosjonister og aktive med base på Silsethytta, en perfekt arena for både publikum og deltakere. Det blir åpen hytte og kiosk. På hytta er det wc og garderobe med dusj.

Program lørdag 11.mars:

11:00 Randonee, start og mål ved Silsethytta.

11:00 – 13:00 NEAS Barneskirenn (lek og moro) ved Silsethytta

13:30 Fjelltelemark 10-15 år, start i skogen og mål ved Silsethytta

14:00 Fjelltelemark, start Indergårdsnebba og mål ved Silsethytta.

 

Noe for alle!
Det starter for de aller sprekeste med randonee hvor det konkurreres i bestige Indergardsnebba 3 ganger, for deretter og kjøre førstemann i mål ved Silsethytta. Her ligger det an til en total stigning på 1200-1500 høydemeter, en kraftprøve! For mosjonister er det 1 runde.

Samtidig er det lek og moro for barn ved Silsethytta.

Det hele avsluttes med fjelltelemarkrenn fra toppen av Indergardsnebba og målgang ved Silsethytta. Her blir det full fart på telemarkski. I åpen klasse kan du delta med valgfritt utstyr.
Dette er uhøytidelig og idrettslaget oppfordrer flest mulig til å delta. Kan informere om et meget innholdsrikt premiebord.

Alle konkurransene er meget publikumsvennlig.

En lang tradisjon.
I perioden 1911 til 1965 var Silsetrenna et av de største idrettsarrangementet vinterstid i distriktet. Det var et meget populært renn og størst var det kanskje i 1925 med NM og hele 5000 tilskuere ved hytta. Da var det hopp og langrenn, men fra 1932 ble det også arrangert alpinkonkurranse. Kilde: Boka ”På Silsetrenn” skrevet av Nils Tore Leivdal.

 

 

 

Categories: Informasjon Tags:
Kommentarer er stengt