Hjem > Informasjon > Resultat Silsetrenna 2018

Resultat Silsetrenna 2018

24 februar 2018

Totalt 94 deltok på Silsetrenna 2018, i randonee, fjelltelemark og barneskirenn.

I første konkurransen, randonee, var Ingrid Stengård frå Trondheim randoneeklubb. Rett under 1, 5 time brukte Stengård på å gå opp og ned frå Indergardsnebba to gonger. Raskaste mann var Johan Bugge frå Romsdal rando, som brukte berre 26 min på første runde opp og ned. Totalt brukte Bugge 1 time og 26 min. Håkon Klerud Johansen vart nummer to med tida 1,26,18 og Gøran Grøvdal frå Isfjorden IL vart nummer tre med tida 1,26, 39. Så her var det berre sekund som skilte andre og tredjeplass.

Resultatlista for Randonee finn du her

I konkurransen fjelltelemark var det 50 som deltok. Dagens raskaste kvinne vart Malin Naalsund Gaupseth, Batnfjord IL,  med tida 3,58 og raskaste mann vart Harald Harstad, også Batnfjord IL, med tida 3,12.

Resultatlista for Fjelltelemark finn du her

Foto: Robert Veiset

Categories: Informasjon Tags:
Kommentarer er stengt